Jönnek a reklámok a Facebook Messengerbe

unnamedA Facebook pár hónapon belül hirdetésekkel szórhatja tele csetjét, a Messengert – írja a TechCrunch. Egy dokumentum szerint az év második negyedévétől kezdve az üzleti ügyfelek közvetlenül küldhetnek üzenetet a vevőknek a különálló okostelefonos alkalmazásként létező csetszoftverben.

A vállalkozások csak azoknak a felhasználóknak küldhetnek majd üzenetet, akik már kezdeményeztek csevegést. A lépés beleillik abba a képbe, amely szerint a Facebook az első számú felületté alakítaná a Messengert, ha üzletről van szó: a támogatás ugyanúgy itt történne, mint a vásárlás.

A közösségi oldal egyelőre nem kommentálta a techoldal értesülését. A Messengernek 800 millió felhasználója van, ezzel az egyik legkeresettebb alkalmazás Androidon. Egyelőre pontosan nem tudni, milyen formában jönnek majd a reklámok a csetprogramba: a TechCrunch spekulációi szerint a vállalkozások új termékeket mutathatnak be itt, vagy felkereshetik a felhasználókat, akik már majdnem megvettek valamit, de aztán elálltak a vásárlástól. A Facebook valószínűleg áprilisi, F8 nevű fejlesztői konferenciáján mutatja be a technológiát.

 

Forrás: http://index.hu/tech/2016/02/19/jonnek_a_reklamok_a_facebook_messengerbe/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük