Árak

Szolgáltatási területeink: Budapest számokkal jelölt kerületei, valamint Pécel, Isaszeg, Maglód, Gyömrő, Üllő, Ecser, Vecsés, Gyál és Felsőpakony.

Figyelem! Nálunk megspórolhatja az ÁFÁT! Áraink alanyi adómentes, számlás bruttó árak ezért NEM terheli plusz ÁFA – fizetési kötelezettség, így azt nem kell ráadásként többlet költségként kifizetnie, többek közt ezért is érdemes összehasonlítania mások által kínált olcsóbb árak végösszegével.

Olcsó számítógép javítás budapest és környéke
Kiszállás + 30 perc munkadíja = 6.500 Ft
Példák: Lelassult számítógép felgyorsítása, vírusirtás, kisebb programok, driverek telepítése, hálózati, internet beállítások és számtalan egyéb hibaelhárítás. Diszpécserünk előre megmondja a telefonban, hogy az Ön problémája, kérése előreláthatólag belefér-e ebbe az olcsó számítógép javítás kategóriába.
További megkezdett órák munkadíjai: 3.000 Ft / megkezdett 30 perc
Természetesen ha telefonon elmondja nekünk a hibajelenséget, előre tudunk mondani megközelítőleg végösszeget.


Hétvégi számítógép javítás árak
Hétvége, munkaszüneti nap, este-éjjel (19h-07h)
Amikor más nem dolgozik, mi akkor is igyekszünk kiszolgálni Önöket. Elérhetőek vagyunk és akár vasárnap este is számíthat ránk! Ilyenkor sajnos magasabb díjakon kell, hogy dolgozzunk.
Ebben az időszakban kiszállási díjunk: 9.900 Ft
Munkadíj: 6.000 Ft / megkezdett 30 perc
Köszönjük megértésüket!
Természetesen ha telefonon elmondja nekünk a hibajelenséget, előre tudunk mondani megközelítőleg végösszeget.

 

 

Hívjon minket bizalommal!
0620-4-117-117

 

Amennyiben másik, Pest környéki településre szeretne kihívni minket, kérjük érdeklődjön diszpécserünknél!

Egyéb budapesti kerületekben keresse partnercégünket:
PC Partner szervizszolgálat

Amennyiben a számítógép javítását nem tudjuk a helyszínen elvégezni, akkor díjmentesen el, majd vissza szállítjuk Önnek. Természetesen ebben az esetben is előre tájékoztatjuk a javítás költségéről, időtartamáról. (Általában 1 nap a javítás átfutási ideje, tehát másnapra visszaszállítjuk gépét.)

Nálunk Önt nem érheti meglepetés! Ha esetleg valamilyen hardvereszközt szükséges cserélni a számítógépében,minden esetben előre tájékoztatjuk telefonon az alkatrész áráról.

A laptop hardver hibák javítására minden esetben egyedileg árajánlatot adunk telefonon Önnek.
Ezen hibák esetén a laptopot minden esetben elszállítjuk a javítás idejére, majd a javítás végeztével kiszállítjuk Önnek, melyet az ár magában foglal.

Bizonyos munkákat fix áron vállalunk. Ezt diszpécserünk előre jelzi önnek a telefonban!