Szinte biztos, hogy ilyen lesz az új iPhone


Ahogy közeledik az ősz, úgy röppen fel egyre több pletyka az Apple idén érkező jubileumi okostelefonjáról, és a napokban kiszivárgott fotók alapján már egészen konkrét képet kaphatunk arról, hogy milyen az iPhone-család legújabb tagja.

Hitelesnek beállított „kémfotók” eddig is napvilágot láttak az idén esedékes készülékről, de az elmúlt napokban két eltérő forrásból érkezett ugyanolyan információ, és az őszi premier közeledtével igen nagy az esélye annak, hogy az interneten felbukkanó képek nagyjából tényleg azt az okostelefont ábrázolják, amiről az Apple pár hónap múlva rántja majd le a leplet.

Az első képen egy monitor képernyője látható, rajta a készülék részleteivel, míg a másik egy nyomtatott tervrajz részletét mutatja, és mindkettő hajszál pontosan ugyanazokat az érdekességeket tartalmazza.

A legnagyobb változás, hogy a továbbra is fém hátlap kamerái állítva lettek elhelyezve, míg a hagyományos almás logó alatt helyet kapott egy kerek lyuk, amiről egyelőre nem tudhatjuk biztosan, hogy pontosan mi célt szolgál. Sokak szerint oda kerül az ujjlenyomat olvasó, míg mások arra esküsznek, hogy egy egészen új funkció számára vágtak újabb lyukat a hátlapba.

Ami az előlapot illeti, az a hónapok óta keringő pletykákat erősíti meg:a telefonnak nem lesz kerete, eltűnik a fizikai Home gomb (az érintőképernyő részévé válik), és teljes egészében a kijelző (feltehetőleg OLED) fogja uralni az új iPhone elejét.

A kiszivárgott tervek alapján egy lelkes grafikus még a végleges dizájnt is elképzelte, és a névtelen művész képeim jó eséllyel tényleg egy olyan, vagy ahhoz nagyon hasonlító iPhone szerepel, amit Tim Cook pár hónap múlva felvisz majd az Apple Keynote színpadjára. Nem 100%, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján szinte biztos, hogy nagyjából így fog kinézni az almás cég telefoncsaládjának legújabb zászlóshajója.

Forrás: http://24.hu/mobil/2017/04/21/szinte-biztos-hogy-ilyen-lesz-az-uj-iphone/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük