Megint átalakul a Facebook

fb_icon_325x325A Facebook pénteken bejelentette, hogy kicsit több kontrollt ad a felhasználók kezébe a Hírfolyam (News Feed) kezeléséhez: mostantól központi felületen követhetjük vagy iratkozhatunk le barátainkról, és azt is megmutatják, adott héten ki töltötte meg az üzenőfalunkat.

Könnyebb lesz leiratkozni a felhasználókról konkrét üzenetnél is, csak a kiírás tetejére kell kattintani. A hírfolyamot alakító algoritmusról továbbra sem árul el túl sok konkrétumot a vállalat, azt mondják, az számít a legtöbbet, kinél kommentelünk, kinek a dolgait lájkoljuk, egyébként pedig több mint százezer dolgot vesznek figyelembe az összeállításnál.

Mostantól könnyebb lesz újra feliratkozni azokra is, akikről leiratkozunk: az oldal megjeleníti azokat a felhasználókat is, akikről nemrég iratkoztunk le. Adam Mosseri, a Hírfolyam termékmenedzsere azt mondta a Wall Street Journalnek, hogy a felhasználók a jövőben még több átalakításra számíthatnak, még több kontrollt kapnak: valószínűleg rendezni lehet majd a posztokat témánként, és könnyebb lesz csoportokba pakolni a barátokat.

A változtatást fokozatosan vezeti be a Facebook, még nem jelenik meg mindenkinél.

 

Forrás: http://index.hu/tech/2014/11/10/megint_atalakul_a_facebook/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük