Jön a Galaxy Note 6!

dc39dea8f718c287820d0908b44cb3e0d90275f6Steve Hemmerstoffer, a twitteres OnLeaks szerkesztője már több, utólag igaznak bizonyult infót szivárogtatott ki a legnagyobb tech cégek új termékeiről. Ezúttal azt állítja, hogy biztos információi vannak a Samsung legújabb csúcstelefonjáról, a Galaxy Note 6-ról.

Ha Hemmerstoffer nem téved, nagyjából erre számíthatunk:

  • Edge kijelző. A tavaly megjelent Samsung Galaxy S6 Edge és az S6 Edge+ már ezzel a lekerekített kijelzővel került forgalomba, akárcsak az idei Galaxy S7 Edge.
  • Íriszszkenner. Az ujjlenyomat-leolvasó már annyira lejárt lemez, hogy a Samsungnak valamivel villantania kellett az egyedi azonosítás terén. A Galaxy Note 6 frontoldalán annyiféle szenzor lesz, hogy elég lesz rápillantani a telefonunkra, hogy feloldjuk a készülék zárolását.
  • USB C aljzat. A Galaxy Note 6-ba, hasonlóan a Samsung többi csúcstelefonjához, már az új szabványnak megfelelő töltőaljzat kerül.
  • Vastagabb test, hosszabb üzemidő. A korábbi 7,6 milliméter helyett az új telefon 7,9 milliméter vastag lesz. Az extra három milliméter a megnövelt kapacitású akkumulátornak kell. A Note 5-ben még csak 3000 milliamperes akkumulátor volt, az új készülékben 4200-as lesz. Nem, nem lesz cserélhető, de a vezeték nélküli töltés lehetőségének és a hosszabb üzemidőnek köszönhetően ezzel valószínűleg nem lesz gond.
  • Több memória. A Samsung rádupláz a tavalyi értékre: a Galaxy Note 6-ban 6 gigabájt memória lesz. A háttértár méretét SD kártyával akár 256 gigabájtra is bővíthetjük.
  • Lehet, hogy nem is így fogják hívni. A pletykák szerint a Samsung kihagyja a sorozatból a 6-os számot, és az új készülék neve Galaxy Note 7 lesz. Hogy ennek mi értelme lenne? Az, hogy így a Note számozása ugyanott tartana, mint az S szériáé, ami már a 7. generációnál tart. Az alacsonyabb szám viszont azt sugallja, hogy a Note-ok egy körrel le vannak maradva az S-es készülékektől, és ez marketingszempontból igazi istencsapása a Samsungnak.

 

Forrás: http://index.hu/tech/2016/06/10/mit_pletykalnak_a_galaxy_note_6-rol/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük