Állítólag ilyen lesz az új iPhone

letöltésOrosz és francia videón az új iPhone.
Már csak egy hetet kell várni arra, hogy egészen biztos, első kézből szerzett marketingdumába csomagolva tudjunk meg mindent az Apple új telefonjáról, így érthető, hogy egyre jobb minőségű, de továbbra is megerősítetlen szivárogtatások érkeznek. Most például két videó is felkerült a netre az állítólagos iPhone 6-ról.

Az első egy orosz felhasználó 3,5 perces videója a 4,7 hüvelykes változatról, ami részletesen bemutatja az új készüléket, még a belsejébe is belenézhetünk. Látszik a kamera új lencsekialakítása, és hogy úgy általában jóval vékonyabb és kerekdedebb lett a telefon, kicsit az első generációs iPhone-okat idézve. A videó orosz nyelvű, de szerencsére van hozzá angol felirat is. Persze ha egyiket sem érti, de érdekli a telefon, akkor is érdemes megnézni, mert végre kiderül, hogy fest majd egy átlagos méretű tenyérben az eddig megszokottnál jóval nagyobb iPhone.

A második videót egy francia oldal tette ki, ez a méretesebb, 5,5 hüvelykes képátlójú iPhone 6-ot mutatja be. A videó készítői az állítják, hogy ezt a változatot iPhone Airként hozzák majd forgalomba. Ezen a videón viszont csak egy hátlapot látunk.

Forrás: http://index.hu/tech/cellanaplo/2014/09/02/videon_az_uj_iphone/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük