Válassza a „TELJES NYUGALOM” csomagunkat! Nem csak cégeknek ajánljuk! 9.900 Ft / hó / számítógép. Itt kérhet ajánlatot!

pcjavitasnetnyugalomVállalkozása van? Több számítógépet használnak? Problémás a rendszer? A folytonos, megbízható üzletmenet érdekében fontolja meg, igen kedvező havidíjas üzemeltetési, rendelkezésre állási ajánlatunk.

Amennyiben magánszemély, de fontos Önnek gépe folyamatos, hibamentes működése, szintén érdemes lehet együttműködnie velünk.


Mit tartalmaz az ár?

Bármilyen hiba, vagy „elakadás” esetén felhív minket a 0670-630-7117 –es telefonszámon, bediktál egy jelszót nekünk, majd a jelszó segítségével belépünk távolról számítógépébe és kijavítjuk azt. Távoli és telefonos segítségnyújtás munkanapokon 10-19 óra között.

Minden hónapban egy alkalommal elvégezzük a karbantartás jellegű feladatokat számítógépén, hogy megelőzzük az esetleges leállásokat, hibákat. Nem „tüzet oltunk”, hanem megelőzzük a problémákat!

Ha olyan hiba történik önnél, amit távolról nem tudunk elhárítani, meghatározott darabszámú alkalommal díjmentesen kiszállunk és nem kell munkadíjat fizetnie.

A havi díjat fizetheti készpénzzel és utalással is, ahogy Önnek kényelmesebb.

Mindez csak bruttó 9.900 Ft / hó / számítógép
Részletekről érdeklődjön telefonon a 0670-630-7117 -es telefonszámon.

Kérjen ajánlatot kis vagy középvállalkozása havidíjas üzemeltetésére. Rövidesen megkeressük Önt, hogy felmérjük igényeit és a lehető legkedvezőbb ajánlatot tesszük!


Kérjen ajánlatot most:

Hány darab számítógépre szeretné megkötni a szerződést és van-e jelenleg szerver gépe amit üzemeltetni kell?

Helyileg hol található a vállalkozása?

Telefonszáma és e-mail címe, melyen elérjük?Írja be a számokat: captcha


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük