Router beállítás

Wireless-Router

Router Beállítás

A router beállítás nem bonyolult dolog, de mégis nagyon sokaknak nem sikerül és komoly biztonsági problémát jelent a nem megfelelő beállítás!

Az áruházakban úgy adják el, hogy ezeket az eszközöket könnyű beállítani, de ez nem minden esetben igaz! Vásárolt egy wifi routert, hogy megossza internetkapcsolatát, de nem tudja beállítani? Hívását követően, akár 1 órán belül elvégezzük otthonában a router beállítás, hogy minél hamarabb tudja használni az internetet az összes eszközén (okostelefonon, laptopon, stb.), valamint akár több routeres hálózatot is kialakítunk (gyenge jel esetén) és persze a nyomtatást is megoldjuk hálózatosan.

A routert a vásárlást követően sajnos nem elég csak összedugni. El kell végezni megfelelően a router konfigurálását is.
Ha több számítógépe van, akkor felmerülhet az igény, hogy tudjon nyomtatni bármelyik gépről a nyomtatóra, akár vezeték nélkül a laptopjáról. Ilyen esetben kialakítjuk a belső számítógépes hálózatot is úgy, hogy az eszközök kommunikáljanak egymással, minden eszközről tudjon nyomtatni, akár szkennelni!

Természetesen „levédjük” a routert, hogy a szomszéd ne tudjon távolról rácsatlakozni.

Vigyázzon! A nem helyesen bekonfigurált routerre a szomszéd rá tud csatlakozni, így használva az Ön Internet kapcsolatát, valamint akár hozzáférhet eszközeinek tartalmához is!

Hívjon minket bizalommal!

wired-wireless-internet

One thought on “Router beállítás

 1. Nagy Andrea

  Nagyon elégedett vagyok, gyors, szakszerű munkavégzést tapasztaltam.
  Minden laikus kérdésemre türelmes választ kaptam
  Pontos, a megbeszéltek szerinti érkezés!
  Ajánlom Önöket Mindenkinek!
  Köszönettel:
  Nagy Andrea (Budapest, XIX. kerület)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük