Lecserélné gépét?

Mégis hogyan vásároljak, ha nem értek hozzá?
Új számítógép üzembehelyezveMi tudjuk a megoldást:
Önnek egy azonnal működő komplett, üzembehelyezett számítógépre van szüksége úgy, hogy a régi gépén lévő adatai rákerülnek az újra, valamint a nyomtatás, szkennelés, webkamera stb. is működik új gépén és ki sem teszi a lábát a lakásból!

Mindez kevesebbe kerül, mint gondolná!

Figyelem:
Lehetőleg soha ne vásároljon kompletten összerakott számítógépet, mert sajnos ezekbe általában a legolcsóbb, leggyengébb minőségű alkatrészeket rakják bele, ami rövid távon ugyan kisebb árcédulát jelent, de senki nem örül, amikor a garanciaidő lejárta után hibásodnak meg gépében az alkatrészek.

Alapelvünk:
Amikor egy régi, akár 7-8 éves számítógép javítása már gazdaságilag nem érné meg, ezt mindig közöljük Ügyfeleinkkel. Ugyanis a szoftveres javítás munkadíját, (pl. Telepítések), sokkal ésszerűbb egy új gép telepítésére, üzembe helyezésére fordítani, hiszen a régi gépen a javítás után sajnos kijöhetnek bármikor újabb, más hibák, ami miatt újra és újra a zsebébe kell nyúlnia ügyfelünknek.

Ilyen eseteben érdemes tehát megfontolni egy új vagy esetleg egy használt, de jó minőségű számítógép vásárlását.
Már akár 60.000 Ft-ból is kihozható egy új, garanciális gép

Irodai munkavégzésre (Internetezés, levelezés, irodai alkalmazások futtatása) tökéletesen alkalmas és hosszú évekre hűen szolgálhatja Önt.

Alkatrészei:

Alaplap: ASUS P8H61-M LX3 Plus R2.0 alaplap
Processzor: Intel Pentium G2030 3GHz dobozos Socket 1155 /BX80637G2030/
Memória: 4GB 1333MHz DDR3 RAM Kingmax
Winchester: 500GB WD 3.5″ Caviar Blue SATAIII 16MB cache winchester (WD5000AAKX)
DVD író:LG GH24NSB0 SATA DVD író fekete OEM
Tápegység: Kolink 400W tápegység /KKPS400S2F12/
Számítógépház: ASUS TA-712 táp nélküli fekete ház

Jól látszik, ha a régi számítógépre költött volna 25-30.000 Ft-ot és 3 hónap múlva újra tönkremenne, akkor az új gép kb. felét költötte volna el feleslegesen.
Egy új számítógép ára tehát kompletten, ami tartalmazza a következőket:

Alkatrészek beszerzése, összeépítés, programok telepítése, komplett szoftveres üzembe helyezés, kiszállítás az Ön otthonába és a már meglévő eszközeire, pl. nyomtatóra, szkennerre való csatlakoztatása, akár igény esetén a régi gépén lévő levelezése és adatai átmásolása az új gépre, kompletten 99.000 Ft.
Amennyiben érdekli ajánlatunk hívjon minket a 0670-630-7117 -es telefonszámon vagy írjon e-mailt az [email protected] e-mail címre és legyen akár még ma új számítógépe!


Amennyiben használt, de jó minőségű számítógépre lenne szüksége, olvassa el ezen cikkünket:

https://www.pcjavitas.net/index.php/osszes-aktualis-informacio/187-jo-minosegu-hasznalt-dell-szamitogep-elado-1-ev-garanciaval