Indul a gigabites net a DIGI-nél

DIGI-logoAhogy ígérték: hamarosan indulnak azok a csomagok, amelyek a lakossági piacon a leggyorsabbak lesznek. A DIGINet 1000 és DIGINet 500 internetcsomagok árait még titkolják, de állítják, hogy most is olcsóak lesznek.

Amint azt a nemrég bejelentett sávszélesség-emeléskor közölte a cég, a DIGI elindítja azt a szolgáltatását, mely a lakossági szegmensben a leggyorsabbnak számít majd: a vállalat ma jelentette be, hogy július 15-től lesz elérhető a 1000/100 Mbit sebességű DIGINet.

A cég közölte, hogy a DIGINet 1000 és DIGINet 500 internetcsomagokkal az eddig főleg csak gerinc- és felhordó hálózatokra jellemző sebességek bekerülnek az otthonokba.

Az árakat egyelőre még nem fedték fel, csak annyit írnak közleményükben, hogy „a termék árának kialakításakor a DIGI – korábbi üzletpolitikai elveinek megfelelően – a minél szélesebb körben lehetséges elérést tartotta szem előtt: a DIGINet 1000 és DIGINet 500 hűségidő nélkül is felveszi a versenyt a konkurens piaci szereplők legnagyobb lakossági internetcsomagjainak árával.”

 

Forrás: https://itcafe.hu/hir/digi_diginet_1000.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük